Ένα ξενοδοχείο αποκλειστικά για παιδιά, πρέπει να ικανοποιεί απόλυτα KAI ΤΟΥΣ ΓONEIΣ.

Γι' αυτό λοιπόν...

Το εδεσματολόγιό μας έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις οδηγίες διατροφολόγων και είναι βασισμένο στο Κρητικό διατροφικό πρότυπο.

Όλα τα φαγητά και τα γλυκά παρασκευάζονται στις κουζίνες του Rea Summer Camp, από αγνά υλικά και πάντα φρέσκα κρέατα, ψάρια, λαχανικά και φρούτα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι ντόπια.

Τα παιδιά απολαμβάνουν τρία γεύματα και δύο κολατσιά την ημέρα. Μερικά γεύματα προσφέρονται σε μορφή μπουφέ και άλλα σερβίρονται στην τραπεζαρία. Καθημερινά παραλαμβάνουμε φρέσκα ψωμιά από τοπικούς αρτοποιούς. Το πόσιμο νερό προέρχεται από πηγές των Λευκών Ορέων, το οποίο είναι εξαιρετικής ποιότητας. Από τα παιδιά ζητούμε να έχουν μαζί τους ένα παγούρι, το οποίο θα μπορούν να γεμίζουν με φρέσκο κρύο νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αν και τα γεύματα είναι άφθονα, υπάρχει επίσης και κυλικείο στους χώρους μας, όπου οι κατασκηνωτές μπορούν να προμηθεύονται τοστ, μπισκότα, τοπικά αναψυκτικά, εμφιαλωμένο νερό, κ.λπ.. Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν να αφήσουν ένα συγκεκριμένο ποσό για τις προμήθειες του παιδιού τους και να ορίσουν το ποσό που μπορεί να ξοδέψει το παιδί, κατά την κρίση τους. Προτείνουμε αυτή τη μέθοδο αντί να δίνετε μετρητά στα παιδιά. Το υπόλοιπο του ποσού που δεν θα έχει χρησιμοποιηθεί θα επιστρέφεται στους γονείς στο τέλος της κατασκηνωτικής περιόδου.

Τρόφιμα από εξωτερικές πηγές δεν επιτρέπονται εντός της κατασκήνωσης.

 

Ωράριο    Πρόγραμμα φαγητού*
08:30 - 09:00   Πρωινό
11:00 - 11:30   Kολατσιό
13:30 - 14:00   Γεύμα
17:00 - 17:30   Κολατσιό
20:30 - 21:00   Δείπνο

* Το ωρολόγιο πρόγραμμα φαγητού μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τις δραστηριότητες.